|

Γυάλινες

Με τον ρομαντισμό της βροχής και την διαφάνεια του γυαλιού, προσδίδει κλάση και πολυτέλεια στο χώρο σας. Με εικόνα και σχέδια δικής σας επιλογής, δημιουργείστε έντονα την αίσθηση της απόλυτης υπεροχής.

Ψηφιακή Εκτύπωση

Μέσα από μια πλούσια συλλογή χιλιάδων χρωμάτων θεμάτων μπορείτε να επιλέξετε την εικόνα της αρεσκείας σας ή να μας προσκομίσετε και να τυπώσουμε την δικιά σας αγαπημένη φωτογραφία - σχέδιο. Με ανάλυση ψηφιακής εκτύπωσης στα 1728 (dpi) με μέγιστες διαστάσεις στα 160cm x 400cm. Δυνατότητα εκτύπωσεις σε διαφορετικές ποιότητες ευκρίνειας (low & high quality)  αλλά και πυκνότητας - διαφάνειας λευκού (No1, No2, No3).

Ποικιλία υλικών όπως γυαλί, λακαριστές επιφάνειες, τεχνόδερμα, μελαμίνη, desoprint, bond inox, plexiglass ή σε οποιαδήποτε άλλη επίπεδη επιφάνεια πάχους από 2mm εώς 50mm. Στις ψηφιακές εκτυπώσεις μας χρησιμοποιούμε μόνο μελάνια τα οποία συνοδεύονται από ποιστοποίηση, διασφαλίζοντας έτσι την καθαρότητα (μη τοξικότητα) του αέρα στο χώρο, καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε παιδικά δωμάτια και σχολεία.

 

Gallery

Κατάλογος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού? Επικοινωνήστε μαζί μας!


Εάν θέλετε να κλείσετε κάποιο ραντεβού συμπληρώστε την ημερομηνία και ώρα που θα θέλατε.

*Περιμένετε την επιβεβαίωσή μας

Ή επικοινωνήστε μαζί μας στο:

+357 22 355 777

info@kticic.eu

kticic logo